Webdesign

Alhoewel we vaak verder met u mee kijken is webdesign onze hoofdzakelijke dienstverlening. Al is enkel de naam webdesign niet voldoende. Een website is tegenwoordig meer dan alleen een design en een online presentatie van uw producten of diensten. Door de nieuwe ontwikkelingen op het web gebied zijn er een hoop nieuwe mogelijkheden. Wij spreken dan ook liever van web oplossingen.

Een website kan een online visitekaartje zijn met uw diensten of producten, maar kan ook worden uitgebreid met talloze diensten en producten. Wat dacht u van een nieuwsbrief systeem, een leden systeem, een webwinkel, etc..etc.. Kortom, er zijn legio verschillende oplossingen en wensen.
Onze oplossingen concentreren zich op uw wensen en eisen. Zijn uw wensen voor ons te complex om te realiseren, dan zullen wij u dit ook eerlijk vertellen. Neem vrijblijvend contact met ons op en u zult zien dat we veel mogelijkheden bieden en graag actief met u meedenken.

Door de nieuwe ontwikkelingen op het web gebied bent u steeds beter in staat om zelf een hoop te kunnen doen. En laten we eerlijk wezen, dat is het eerste verdiend. Bij ons geen lastige kleine lettertjes of geheimzinnige systemen. Wij bieden u een omgeving aan die u zelf eenvoudig kunt beheren na oplevering. En wilt u dit liever niet dan kunt u dit altijd aan ons uitbesteden. Bent u benieuwd met welke systemen wij werken, neem contact met ons op voor een demonstratie.