Starters

Beginnend ondernemer, artiest of vereniging? Dan komt er een hoop op u af. Veel nieuwe en onbekende zaken. Maar als het goed is, is het meeste (de belasting en administratie niet meegerekend) leuk. Misschien wilt u gelijk al uw diensten en producten wereldwijd kenbaar maken via internet of zit u te twijfelen of u überhaupt iets online te zoeken en te bieden hebt.

Of u nu groot of klein bent, wij adviseren u op zijn minst om in ieder geval uw gewenste domeinnaam zo snel mogelijk vast te leggen. De kosten zijn minimaal (bij ons €7,50 p/j) en u zorgt ervoor dat (mocht u in de toekomst iets willen doen) de gewenste naam in ieder geval voor u beschikbaar is.

Daarnaast bieden wij u een veelvoud van mogelijkheden aan. Want waarom een super de luxe grote en hypermoderne site om mee te beginnen, als voor u misschien een online visitekaartje voldoende kan zijn.
Wij zijn bereid om u vrijblijvend te adviseren en samen met u te zoeken naar een ideale betaalbare oplossing. Neem contact met ons op of kijk alvast op onze pagina met verschillende oplossingen.